TRB Coin ve Bu 9’u İçin Listeleme Müjdesi! Binance de Açıkladı

Kripto para piyasası, Binance’in yeni işlem çiftleri eklemesi ve yeni coinlerin birden fazla borsada listelenmesiyle adeta bir fırtınaya yakalanmış durumda. Bu gelişmeler, yatırımcılar ve meraklılar için heyecan verici bir ortam yaratarak, kripto ekosisteminin dinamizmini ve çeşitliliğini gözler önüne seriyor. İşte TRB coin, FRONT, APU, QANX gibi kripto paralara yönelik Binance, Bitget, MEXC Gibi borsalardan gelen duyurular…

Binance, TRB coin ve diğerlerini listeliyor

Daha geniş bir kullanıcı yelpazesine hitap etmek ve potansiyel olarak yeni yatırımcıları çekmek amacıyla, işlem hacmi açısından dünyanın önde gelen kripto borsası Binance, Spot piyasasına üç yeni işlem çiftinin eklendiğini duyurdu. Yarın, 15 Mayıs 2024, TSİ 11:00’den itibaren kullanıcılar FRONT/USDC, PEOPLE/TRY ve TRB/USDC işlemleri yapabilecek. Bu genişleme, ABD Doları Tether (USDC) stabilcoininin yanı sıra Front token (FRONT), People token (PEOPLE) ve Tellor Tributes (TRB) ile ilgilenenler için seçenekler sunuyor.

Bu yeni çiftlerin ticaretinin, düzenleyici gereklilikler nedeniyle belirli ülkelerdeki kullanıcılar için kısıtlanmış olabileceğini unutmamak önemlidir. Binance, Kanada, ABD ve İran dahil olmak üzere şu anda kısıtlı olan ülkelerin bir listesini sundu. Ek olarak, kullanıcıların bu yeni opsiyonların alım satımına katılabilmeleri için hesap doğrulamasını tamamlamaları gerekiyor.

Diğer borsa listelemeleri neler oldu?

Binance’in bu duyurularının yanı sıra, bugün, 14 Mayıs 2024’te, çeşitli borsalarda birkaç yeni coin listelemesi gerçekleşti. İşte dikkate değer olanlardan bazılarının kısa bir listesi:

  • QANplatform (QANX): BingX’te QANX/USDT çifti ile TSİ 14:00’te listelere girecek.
  • Fud the Pug (FUD): Bitget’te FUD/USDT çifti ile TSİ 14:00’te listelere girecek.
  • Wisdomise AI (WSDM): MEXC’de WSDM/USDT çifti ile TSİ 14:00’te listelere girecek.
  • Imaginary Ones (BUBBLE): BUBBLE/USDT çifti ile hem Bitget’te (TSİ 13:00) hem de MEXC’de (TSİ 13:00) listelere girecek.
  • Apu Apustaja (APU): LBank’ta APU/USDT çifti ile TSİ 11:00’de listelere girdi.
  • AI Powers (AIP): BitMart’ta AIP/USDT çifti ile TSİ 16:00’da işleme açılacak.
  • SuperCells (SCT): LBank’ta SCT/USDT çifti ile TSİ 12:00’de listelere girdi.

Bu listeler, kripto para birimi ekosisteminde devam eden büyümeyi ve çeşitliliği göstermektedir. Binance gibi köklü oyuncuların tekliflerini genişletmesi ve borsa listelerini güvence altına alan yeni projelerle birlikte, piyasa gelişmeye devam ediyor ve hem deneyimli hem de acemi yatırımcıların ilgisini çekiyor. Kriptokoin.com olarak da bildirdiğimiz üzere kripto para piyasası, oldukça volatildir. Borsa duyuruları da piyasaları etkileyen kritik gelişmeler arasında yer alıyor. Dolayısıyla her yatırımcının kendi araştırması doğrultusunda yatırım yapması, kritik önem taşıyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

xxx