TBMM’de İmamoğlu gerginliği! CHP’li vekil şişe fırlattı

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu Hakkında Gözaltı Kararı

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun da aralarında bulunduğu 106 kişi hakkında gözaltı kararı alındı. Kararın ardından 87 kişi gözaltına alındı ve bu durum Meclis’teki gerilimi artırdı. Muhalefet partileri, İmamoğlu’nun gözaltına alınmasını protesto ederken, dünkü Meclis Genel Kurulu yapılamamış ve ertelenmişti. Bugün ise benzer bir gerginlik yaşandı.

AK Parti milletvekili Mustafa Hakan Özer, son dönemdeki operasyonlarla ilgili konuşurken CHP sıralarında gerginlik yaşandı. CHP Grup Başkanvekili Ali Mahir Başarır’ın AK Parti sıralarına şişe fırlatmasıyla kavga çıktı.

Olayın ardından Meclis Başkanvekili Sırrı Süreyya Önder, birleşime 20 dakika ara verdi.

Related Posts

Düşen kuzenini kurtarmaya çalışırken birlikte boğulmuşlar

Şanlıurfa’da sulama kanalında boğulan 2 kuzenden İbrahim Halil Kılıç’ın (13) dengesini kaybederek suya düştüğü, bu sırada Rüveyda Demir’in (12) kuzenini kurtarmaya çalıştığı ve birlikte akıntıya kapıldıkları ortaya çıktı.

ABD’nin Husilerle yaptığı ateşkesi, İsrail televizyondan öğrendi

ABD ile Yemenli Husiler arasında varılan ateşkes İsrail’i kapsamıyor. Trump yönetimi saldırıları durdurduğunu ilan etti ancak Husiler, yalnızca Amerikan hedeflerine karşılık verdiklerini savundu. İsrail’e yönelik tehditlerin süreceği mesajı Kudüs’te şaşkınlık yarattı. Ateşkes kararı önceden bildirilmediği için İsrail hükümeti gelişmeden Oval Ofis’teki açıklamayla haberdar oldu.

İYİ Parti Genel Başkanı Dervişoğlu: Yoksulluğumuzu dahi konuşamaz hale geldik

İYİ Parti lideri Müsavat Dervişoğlu, TBMM’deki grup toplantısında gündeme açıklamalarda bulunuyor.

Ekrem İmamoğlu “Üzülme” sergisini paylaştı: Bir siyasetçinin en güçlü sevgi kaynağı çocukların sevgisi

Ekrem İmamoğlu “Üzülme” sergisini paylaştı: Bir siyasetçinin en güçlü sevgi kaynağı çocukların sevgisi

Rusya Devlet Başkanı Putin, İsrail Başbakanı Netanyahu ile telefonda görüştü

Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin, İsrail Başbakanı Binyamin Netanyahu ile telefonda görüştü.

Harvard Rektörü Garber: Trump yönetiminin talepleri akademik bağımsızlığı tehdit ediyor

Harvard Rektörü Garber: Trump yönetiminin talepleri akademik bağımsızlığı tehdit ediyor