Sosyolog Palabıyık’tan akademisyenlere ‘boykot’ çağrısı: Öğrencileri yönlendirin!

Sosyolog akademisyen Adem Palabıyık, siyonizmin küresel ekonomik düzenine çomak sokulması gerektiğini vurguladığı açıklamasında, üniversite öğrencilerinin şuudlandırılmasının önemine değindi.

AKADEMİSYENLER GÖREVE! BOYKOT SIRASI ÖĞRENCİLERDE

Prof. Palabıyık, şunları söyledi:

Sosyolog Palabıyık sadece üniversite öğrencileri değil aynı zamanda 6’ncı sınıftan itibaren bütün öğrencilere bunun aşılanabileceğini belirtti.

Palabıyık, sözlerini şöyle sürdürdü:

TÜRK SANAYİSİ KÂRLI ÇIKAR

İsrail menşeili ürünlerin boykot edilmesinin yerli sanayiye de katkı sağlayacağını ifade etti. Palabıyık, “Bize uçak vermediler kendi uçağımızı yaptık, kendi İHA ve SİHA’larımızı yaptık. Savunma sanayinde 5.0 oranını yakaladık. Aynı başarıyı İsrail ürünleri boykotu sırasında da görebiliriz. Çünkü ülkemiz ciddi hammaddeye sahipt ve bunu kullanmak için kısa süreli bir eğitime ihtiyacı var. Tamamlandıktan sonra iç tüketim piyasası ile her türlü eksik giderilebilir. Sonrasında güçlü ihracat da başlayabilir. Nasıl ki İHA ve SiHA ihracatı başladıysa üretimin de ihracatı kısa sürede başlayacaktır. Lakin herşeyden önce üniversite hocalarının boykot çağrısına öğrencileri dahil etmesi ve yönlendirmesi gerekmektedir” dedi.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

xxx