Parkta çay içen arkadaşlar arasında bıçaklı kavga

Kocasinan ilçesi Barbaros Mahallesi Subaşı Sokak’ta bulunan bir parkta saat 23.00 sularında gerçekleşen olayda, kameriyede çay içen bir grup arkadaş arasında bilinmeyen bir sebep yüzünden tartışma çıktı. Tartışma kısa sürede büyüyerek B.C. adlı kişinin yanındaki bıçakla Y.D.’yi yaralamasına neden oldu.

Olayın ardından çevredekilerin ihbarı üzerine polis ve sağlık ekipleri olay yerine sevk edildi. Ağır yaralanan Y.D., sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından Kayseri Şehir Hastanesi’ne kaldırıldı. Kaçmaya çalışan B.C. ise polis tarafından yakalanarak gözaltına alındı.

Related Posts

İstanbul’da duvarlarından ses gelen iki bina boşaltıldı

Büyükçekmece’de duvarlarından ses geldiği için tedbir amaçlı boşaltılan iki binadaki incelemeler sürüyor.

Demirözler ele başı Türkiye’ye getirildi

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, “Demirözler organize suç örgütü ele başının Rusya’dan Türkiye’ye getirildiğini duyurdu.

“Tecavüz ediyorlar” diye çığlık atan kadın yardıma gelenlere saldırdı

Aksaray’da park içerisinde “Tecavüz ediyorlar” diye çığlık atarak yardım isteyen kadın mahalleyi ayağa kaldırdı. Kadın, kendisine yardım için gelenlere ise fiziksel saldırıda bulundu.

Barış Alper Yılmaz’dan gizemli paylaşım: Transfer iddiaları sonrası yaptı

Galatasaray’ın yıldız futbolcusu Barış Alper Yılmaz, Instagram’dan yaptığı paylaşımla dikkat çekti.

Netanyahu’da sürpriz adım

İsrail Başbakanı Binyamin Netanyahu, tüm İsrailli esirlerin serbest bırakılması ve “savaşın İsrail’in kabul edebileceği şartlarda sona erdirilmesi” için müzakerelere başlanması talimatı verdiğini duyurdu.

Düşen pilota ilk müdahaleyi köylüler yapmış

Aksaray’daki Hasandağı’nda düzenlenen Yamaç Paraşütü Dünya Kupası elemelerinde sert iniş yapıp hayatını kaybeden pilot Cengiz Kalyoncu’ya (57), düştükten sonra ilk müdahaleyi köylülerin yaptığı ortaya çıktı. Köylülerin Kalyoncu’yu sıcaktan korumak için kendi paraşütüyle gölge yaptıkları belirtildi.