Okulda öğretmene dayak: Serbest bırakıldı

Trabzon’un Ortahisar ilçesinde bulunan Yol İş Sendikası Ortaokulu’nda yaşanan olayda, iddiaya göre, nöbetçi olan Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi Öğretmeni Selami K., 7. sınıf öğrencisini teneffüs bitiminde zil çaldığı için sınıfa girmesi için uyardı fakat öğrenci uyarıyı dikkate almadı ve öğretmenle tartıştı.

Öğrencinin öğretmene saygısızlık yaptığı, öğretmenin ise öğrenciyi ittiği iddia edilen tartışmanın ardından, okul çıkışında eve giden öğrenci yaşananları ailesine aktardı.

VELİ OKULA GELEREK ŞİKAYETÇİ OLDU

Okul Müdürü Erdoğan Topal, öğrencinin annesi ve dayısıyla görüşerek uzlaşma sağladı. Ancak, uzlaşmayı kabul etmeyen baba O.T., şikayet dilekçesiyle birlikte okula geldi.


Veli O.T

ÖĞRETMENİN YÜZÜ CAM KIRIKLARIYLA KESTİ

Okul müdürü tarafından, öğretmen ve veli öğretmenler odasına alındı. Baba O.T., özür dileme talebini reddeden öğretmen Selami K. ile tartıştı.

O.T.’nin yumruk atması sonucu yere düşen öğretmenin gözlüğü kırılarak, cam parçaları yüzünü kesti.

GÖZALTINA ALINDI, ADLİ KONTROL KARARI VERİLDİ

Okul yönetimi, 112 Acil Çağrı Merkezi’ni arayarak polis ekiplerini olay yerine çağırdı ve O.T. gözaltına alındı.

Emniyetteki sorgulamanın ardından mahkemeye sevk edilen O.T., Trabzon Cumhuriyet Başsavcılığınca adli kontrol talebiyle Trabzon Nöbetçi Sulh Ceza Hakimliğine sevk edildi.

Hakimlik tarafından yapılan sorgudan sonra O.T.’ye çocuğuna karşı adli kontrol kararı verildi.

ŞÜPHELİYE YÖNELİK SORUŞTURMA DEVAM EDİYOR

Şüpheli O.T.’nin çocuğunun öğretmen Selami K. tarafından dövüldüğü iddialarına ilişkin soruşturmanın devam ettiği belirtildi.

Related Posts

Erzurum’da heyelan

Erzurum’un Oltu ilçesinde meydana gelen heyelan sonucu kırsal Kemerkaya Mahallesi’nin yolu ulaşıma kapandı.

İnşaat yasağı başladı, 150 gün sürecek

Muğla’nın Bodrum ilçesinde 15 Ekim’de sona erecek olan inşaat yasağı bugün başladı. Yasak 150 gün sürecek.

Fidan: ABD Dışişleri Bakanı Rubio ve Suriyeli mevkidaşı Şeybani ile bugün üçlü bir görüşme yapacağız

Fidan: ABD Dışişleri Bakanı Rubio ve Suriyeli mevkidaşı Şeybani ile bugün üçlü bir görüşme yapacağız

ABD’den Türkiye’ye füze satışına onay

ABD Dışişleri Bakanlığı, Türkiye’ye toplam 305 milyon dolarlık füze satışına onay verildiğini açıkladı.

Danimarka BM Güvenlik Konseyine acil toplanma çağrısı yaptı

Danimarka devlet televizyonu DR’nin haberine göre Dışişleri Bakanı Lars Lokke Rasmussen, düzenlediği basın toplantısında, ülkesinin İsrail’in Gazze’ye yönelik saldırılarını durdurması yönünde çağrıda bulunduğunu açıkladı. Gazze’deki durumu “endişe …

Anket sonuçları ortaya çıktı: Vatandaş Özdağ ve İmamoğlu’nun tutuklanmasını yanlış buluyor

Ser Araştırma tutuklanan İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu ve Zafer Partisi lideri Ümit Özdağ’ın tutuklanmasına ilişkin vatandaşların genel kanaatini sordu.