Odun kavgasında ortalık kan gölüne döndü

Köşklü Çeşme Mahallesi’nde Odun Kesme Olayı: 6 Kişi Yaralandı

Kocaeli’nin Gebze ilçesine bağlı Köşklü Çeşme Mahallesi’nde, 502/2 Sokak’ta meydana gelen olayda komşular arasında motorlu testere ile odun kesme sebebiyle bir tartışma yaşandı. Tartışma kısa sürede büyüyerek kavgaya dönüştü ve iki aile arasında yaşanan yumruklu ve sopali çatışmada A.D. (60), M.Y., N.Y., D.Y., Y.K. ve L.K. yaralandı.

Olay yerine gelen sağlık ekipleri tarafından ilk müdahaleleri yapılan 6 yaralı çevredeki hastanelere kaldırıldı. Yaralıların durumlarının iyi olduğu bildirilirken, polis olayla ilgili soruşturma başlattı.

Related Posts

Resmî Gazete’de bugün (13 Temmuz 2025 Resmî Gazete kararları)

Resmî Gazete’de bugün (13 Temmuz 2025 Resmî Gazete kararları)

Son dakika: İmamoğlu Davası 24 Ekim’e ertelendi

İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun “yolsuzluk” suçlamasıyla yargılandığı davanın bugünkü duruşması 24 Ekim’e ertelendi.

İsrail, okul vurdu! Aralarında çocukların olduğu 6 Filistinli hayatını kaybetti

 İsrail ordusunun Gazze Şeridi’nin kuzeyindeki Cibaliya beldesinde yerinden edilmiş sivillerin barındığı Halime es-Sa’diya Okulu’na düzenlediği hava saldırısında, aralarında çocukların da bulunduğu 6 Filistinli yaşamını yitirdi.

Tuncer Bakırhan’dan Süleymaniye’de ‘önemli konuşma’ değerlendirmesi: ‘Cumhurbaşkanı’nın hepimizi sarsan bir söylem kullanmasını ümit ediyorum’

Terör örgütü PKK’nin silah bırakma töreni için Süleymaniye’ye giden DEM Parti Eş Genel Başkanı Tuncer Bakırhan, AKP Sözcüsü Ömer Çelik’in 12 Temmuz Cumartesi günü Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın önemli bir açıklama yapacağına ilişkin söylemini değerlendirdi. Bakırhan, “Ben Sayın Cumhurbaşkanı’nın gerçekten hepimizi sarsan bir söylem kullanmasını kendi adıma ümit ediyorum. Aynı zamanda AK Parti hükümetinin de yeni bir hikaye yazması lazım” ifadesini kullandı.

Öcalan’ın videolu mesajına terör örgütünden yanıt: ‘Somut adım atılmamış olsa da…’

Terör örgütü PKK lideri Öcalan’ın videolu mesajına ilişkin silah bırakması beklenen terör örgütünden açıklama geldi.

ABD’nin Suriye Temsilcisi Barrack YPG’ye yol haritası çizdi: Özerklik yok Şam’a bağlanın

Amerika Birleşik Devletleri’nin Türkiye Büyükelçisi ve Suriye Özel Temsilcisi Tom Barrack, bugün Şam’da Suriye Cumhurbaşkanı Ahmed Şara ile görüştü. Görüşmenin ardından basına demeç veren Barrack, YPG’ye yol haritası çizerek “Federal bir yapı mümkün değil, Suriye bütün bir devlettir” dedi. Sabah saatlerinde teröristbaşı Abdullah Öcalan da PKK için aynı ifadeleri kullanmıştı.