Motosiklet üzerindeki maskeli 2 kişi: Ellerindeki tabancayla korku saçtı

Maskeli Gençler, Motosiklet Üzerinde Korku Saçtı!

Antalya’nın Serik ilçesinde, Salı Pazarı civarında akşam saatlerinde motosiklet üzerinde maskeli iki genç, gerçek silah sesi çıkaran oyuncak tabancalarla çevreye ateş açarak korku ve endişe yarattı. O anları diğer arkadaşları cep telefonuyla kaydederken, gençler etraflarındakilere korku dolu anlar yaşattı. Harekete geçen emniyet güçleri, 4 şüpheliyi gözaltına aldı.

Maskeli Gençlerin İfadeleri Şaşırttı!

Gözaltına alınan gençlerden maskeli olan 18 yaşındaki S.K ve 18 yaşındaki G.A, ifadelerinde kullandıkları tabancaların gerçek olmadığını ve sadece gerçek silah sesi çıkaran oyuncak tabancalar olduğunu söyledi. Olayın videosunu çeken diğer şüpheliler hakkında ise, halk arasında korku ve panik yaratarak tehdit etmek suçundan adli işlem başlatıldı.

Related Posts

Suriye’de mezhep çatışması: En az 30 ölü

Suriye’de Dürzilerin çoğunlukta olduğu Süveyda kentinde çıkan mezhep çatışmasında en az 30 kişi hayatını kaybetti.

Resmî Gazete’de bugün (13 Temmuz 2025 Resmî Gazete kararları)

Resmî Gazete’de bugün (13 Temmuz 2025 Resmî Gazete kararları)

Son dakika: İmamoğlu Davası 24 Ekim’e ertelendi

İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun “yolsuzluk” suçlamasıyla yargılandığı davanın bugünkü duruşması 24 Ekim’e ertelendi.

İsrail, okul vurdu! Aralarında çocukların olduğu 6 Filistinli hayatını kaybetti

 İsrail ordusunun Gazze Şeridi’nin kuzeyindeki Cibaliya beldesinde yerinden edilmiş sivillerin barındığı Halime es-Sa’diya Okulu’na düzenlediği hava saldırısında, aralarında çocukların da bulunduğu 6 Filistinli yaşamını yitirdi.

Tuncer Bakırhan’dan Süleymaniye’de ‘önemli konuşma’ değerlendirmesi: ‘Cumhurbaşkanı’nın hepimizi sarsan bir söylem kullanmasını ümit ediyorum’

Terör örgütü PKK’nin silah bırakma töreni için Süleymaniye’ye giden DEM Parti Eş Genel Başkanı Tuncer Bakırhan, AKP Sözcüsü Ömer Çelik’in 12 Temmuz Cumartesi günü Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın önemli bir açıklama yapacağına ilişkin söylemini değerlendirdi. Bakırhan, “Ben Sayın Cumhurbaşkanı’nın gerçekten hepimizi sarsan bir söylem kullanmasını kendi adıma ümit ediyorum. Aynı zamanda AK Parti hükümetinin de yeni bir hikaye yazması lazım” ifadesini kullandı.

Öcalan’ın videolu mesajına terör örgütünden yanıt: ‘Somut adım atılmamış olsa da…’

Terör örgütü PKK lideri Öcalan’ın videolu mesajına ilişkin silah bırakması beklenen terör örgütünden açıklama geldi.