Lice Kaymakamı: Uyuşturucuyla Mücadele Devam Ediyor

‘Uyuşturucuyla Mücadelemiz Kararlılıkla Devam Ediyor’

Lice Kaymakamı Kerem Yenigün, ilçedeki terör etkisini büyük bir mücadeleyle kırdıklarını ve uyuşturucuyla mücadelenin de aynı kararlılıkla devam ettiğini belirtti. Yenigün, “Bu zararlı maddenin etkisini ortadan kaldırmak için çaba gösteriyoruz. Gençlerimiz başta olmak üzere tüm vatandaşlarımızı uyuşturucu illetinden kurtarmayı hedefliyoruz. Ayrıca bu kara paranın finansmanını önlemek istiyoruz. Yasadışı kenevir ekim alanlarıyla mücadele kapsamında ilçemizde azalma görülüyor, bu azalma istikrarlı bir şekilde devam ediyor. Bu mücadele sadece güvenlik boyutuyla sınırlı değil. Eğitim, sosyal ve ekonomik destek de gerektiren geniş kapsamlı bir mücadeledir. Bu nedenle vatandaşlarımızdan her kesimden destek bekliyoruz. Bu destek, mücadelemizin temel unsurlarından biridir. Valimizin liderliğinde sürdürdüğümüz bu mücadelede, jandarma personelimiz ve güvenlik korucularımıza teşekkürlerimi sunuyorum” şeklinde konuştu.

Reklamdır

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Related Posts

Yaz sıcakları tehlike saçıyor: Uzmanından öneriler

Prof. Dr. Ahmet Saltık, açık alanda çalışanların beyin kanaması riskiyle karşı karşıya olduğunu belirtti. Güneş gözlüğü ve şapka önerisinde bulunan Saltık, “Sıvı ve tuz kaybı için hafif tuzlu ayran içilmeli” dedi.

Zayıflamak için tüketilen çaylara dikkat: Sağlığımızı tehdit ediyor

Bilinçsiz tüketilen bitkiler konusunda konuşan Diyetisyen Şükriye Eral, “Kontrolsüz tüketilen bitki çayları kalp ritim bozuklukları, tansiyon düzensizlikleri, karaciğer ve böbrek fonksiyon yetersizlikleri yapabilir, fazla tüketimler zehir etkisi yapabilir. Diğer kullandığımız ilaçlarla, bitkilerle etkileşime girebilir” açıklamasında bulundu.

Kazakistan Sağlık Turizmi Fuarı

ALZ Kazakistan Uluslararası Sağlık Turizmi Fuarı Almatı’da başarıyla gerçekleştirildi

Kemik Erimesi: Kırılgan Yaşlılık

Her 3 kadından 1’i, her 5 erkekten 1’i yaşamı boyunca osteoporoz kaynaklı kırık riskiyle karşı karşıya. Kemikler, yaşla birlikte kütle ve yoğunluk kaybeder. Kalça kırığı sonrası ilk 1 yıl içinde erkeklerde ölüm riski % 37, kadınlarda % 28’dir.

Bilirkişilik Eğitimleri Başladı

Bilirkişilik eğitimlerinin başladığını duyuran Türk Tabipler Birliği, web sitesinden yaptığı açıklamada detayları aktardı. 

Prof. Dr. Esra Çöp: Yapay güzellik algısı yeme bozukluğu nedeni

Prof. Dr. Esra Çöp: Yapay güzellik algısı yeme bozukluğu nedeni