Kayseri Valisi Gökmen Çiçek Kayeri’de uyuşturucuya savaş açtı!

Kayseri Valisi Gökmen Çiçek, Uyuşturucuyla Mücadelede Büyük Adımlar Atıyor

Kayseri Valisi Gökmen Çiçek, uyuşturucuyla mücadele kapsamında önemli girişimlere imza atmaya devam ediyor. Türkiye İnternet Gazetecileri Derneği (TİGAD) tarafından düzenlenen Yeni Nesil Gazetecilik Çalıştayı’na katıldıktan sonra basın mensuplarıyla bir araya gelen Vali Çiçek, Yeşilay Rehabilitasyon Merkezi’ni ziyaret ederek Kayseri’deki uyuşturucuyla mücadele çalışmaları hakkında detaylı bilgiler paylaştı.

Vali Çiçek, Kayseri’nin hatta Türkiye’nin en büyük uyuşturucu rehabilitasyon merkezini kurma planları yaptıklarını açıkladı. 9.500 metrekarelik alanda 20 atölye ve spor salonunun yer alacağı bu merkez, uyuşturucu bağımlılığıyla mücadele eden gençlere önemli bir sosyal destek sunacak. Çiçek, “Bu merkezde gençleri fiziksel, ruhsal ve sosyal açıdan rehabilite edeceğiz. Uyuşturucuya karşı ciddi bir mücadele veriyoruz ve bu merkezin gençlerin topluma kazandırılmasında önemli bir rol oynayacağını düşünüyorum” ifadelerini kullandı.

Çiçek, uyuşturucu bağımlılığıyla mücadelede Kayseri’de önemli adımlar attıklarını vurgulayarak, “Yeşilay’ın desteğiyle bu merkez büyük bir adım olacak. Toplumun tamamını bu mücadeleye dahil etmemiz gerektiğine inanıyorum” dedi. Ayrıca, Vali Çiçek, bu proje için Yeşilay’a teşekkürlerini iletti.

Vali Gökmen Çiçek, Kayseri’yi sağlık, turizm ve sosyal alanda geliştirmeyi amaçlayan çeşitli projelere de imza attı. Uyuşturucuyla mücadele projeleriyle dikkat çeken Çiçek, “Mücadele sadece güvenlik tedbirleriyle sınırlı değil. Gençlerin eğitimi ve sosyal gelişimi de önemli. Kayseri, bu alanda örnek bir şehir olacak” şeklinde konuştu.

TİGAD Genel Başkanı Okan Geçgel de, Vali Çiçek’in uyuşturucuyla mücadele konusundaki kararlılığını takdirle karşıladıklarını belirtti. Geçgel, “Sayın Valimiz, ‘Analar ağlamasın’ diyerek bu yola çıktı. Kayseri’deki projeleriyle örnek bir liderlik sergiliyor. Kendisine teşekkür ediyorum” dedi.

Vali Gökmen Çiçek’in bu projeleri, Kayseri’de uyuşturucuyla mücadelede büyük bir değişim yaratmayı ve gençleri sağlıklı bir geleceğe hazırlamayı amaçlıyor.

Hesap Aç, 1.000 TL Kazan. BYBIT TR’ye Şimdi Üye Ol. Reklamdır

Related Posts

Zayıflamak için tüketilen çaylara dikkat: Sağlığımızı tehdit ediyor

Bilinçsiz tüketilen bitkiler konusunda konuşan Diyetisyen Şükriye Eral, “Kontrolsüz tüketilen bitki çayları kalp ritim bozuklukları, tansiyon düzensizlikleri, karaciğer ve böbrek fonksiyon yetersizlikleri yapabilir, fazla tüketimler zehir etkisi yapabilir. Diğer kullandığımız ilaçlarla, bitkilerle etkileşime girebilir” açıklamasında bulundu.

Kazakistan Sağlık Turizmi Fuarı

ALZ Kazakistan Uluslararası Sağlık Turizmi Fuarı Almatı’da başarıyla gerçekleştirildi

Kemik Erimesi: Kırılgan Yaşlılık

Her 3 kadından 1’i, her 5 erkekten 1’i yaşamı boyunca osteoporoz kaynaklı kırık riskiyle karşı karşıya. Kemikler, yaşla birlikte kütle ve yoğunluk kaybeder. Kalça kırığı sonrası ilk 1 yıl içinde erkeklerde ölüm riski % 37, kadınlarda % 28’dir.

Bilirkişilik Eğitimleri Başladı

Bilirkişilik eğitimlerinin başladığını duyuran Türk Tabipler Birliği, web sitesinden yaptığı açıklamada detayları aktardı. 

Prof. Dr. Esra Çöp: Yapay güzellik algısı yeme bozukluğu nedeni

Prof. Dr. Esra Çöp: Yapay güzellik algısı yeme bozukluğu nedeni

Kara Veba geri mi döndü? İlk kez insandan insana bulaştı: ‘Zatürreyle geçiyor’

Yüzyıllar boyunca tarihin en ölümcül hastalıklarından biri olarak anılan veba, 2023 yılında yeniden ortaya çıktı. İç Moğolistan’da kaydedilen son vakalarda, tarihte ilk kez insandan insana bulaşma ihtimali gündeme geldi. Bir ailenin üç ferdinde art arda görülen enfeksiyon, vebanın sessizce yön değiştirdiğini mi gösteriyor?