Güreş Boğasının Saldırısında Genç Adam Hayatını Kaybetti

Aydın’da Güreş Boğasının Saldırısına Uğrayan Şahıs Hayatını Kaybetti

Aydın’ın İncirliova ilçesinde 29 yaşındaki bir şahıs, güreş boğasının saldırısına maruz kalarak hayatını kaybetti.

Olay, sabah saatlerinde Palamut Mahallesi’nde meydana geldi. Fevzi Göktaş adlı genç, güreş boğasını kontrol etmeye gittiği sırada henüz belirlenemeyen bir sebeple boğanın saldırısına uğradı. Boğanın vücuduna çok sayıda boynuz darbesi indirdiği Göktaş, çeşitli yerlerinden yaralandı. Ailenin haber vermesi üzerine olay yerine sağlık ekipleri sevk edildi. Sağlık personeli tarafından ilk müdahalesi yapılan Göktaş, Aydın Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Ancak tüm çabalara rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti. Gencin ölümü, ailesi ve yakın çevresi tarafından büyük üzüntüyle karşılandı. – AYDIN

Hesap Aç, 1.000 TL Kazan. BYBIT TR’ye Şimdi Üye Ol. Reklamdır
Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3.Sayfa

Related Posts

Bill Gates, servetinin yüzde 99’unu Gates Vakfı’na bağışlıyor

ABD’de Microsoft’un kurucu ortağı milyarder iş insanı Bill Gates, kişisel servetinin yüzde 99’unu sağlık ve eğitim alanında çalışmalar yürüten Gates Vakfı’na bağışlayacağını açıkladı.

Uzmanlardan kritik uyarı: 50 yaş üzeri herkes risk altında olabilir

Belirti vermeden ilerliyor, geç fark edildiğinde kalıcı görme kaybına yol açabiliyor. Erken teşhis ve sağlıklı yaşam alışkanlıkları hastalığın kaderini belirliyor.

Son yıllarda yenidoğan sünneti tercih ediliyor! Her bebek için uygun mu?

Doğum sonrası ilk 28 günü kapsayan dönemde gerçekleştirilen yenidoğan sünneti, son yıllarda ailelerin de tercihi. Çocuk Cerrahisi Uzmanı Doç. Dr. Sinan Kılıç, operasyonun öncesi ve sonrası için ise dikkat edilmesi gereken hususlar olduğunu söylüyor.

Beyin ölümü gerçekleşen Iraklı Elias’ın organları umut oldu

Samsun’da kazada yaralanıp, kaldırıldığı hastanede beyin ölümü gerçekleşen Iraklı Elias Naif Elias Nasır’ın (16) 2 böbrek, 2 kornea, kalp ve karaciğeri, 6 kişiye umut oldu. Nasır’ın dayısı Meşal Gaip Huseyin Nasır, “Biz 9 senedir Samsun’dayız. Vatandaşların bize çok iyilikleri oldu. Biz de buna bir karşılık göstermek istedik” dedi.

Maydanoz-Limon Kürü Tehlike Saçıyor!

Maydanoz-Limon Kürü sağlığımıza zararlı mı ? Uzmanlar, maydanoz ve limon kürünün özellikle kalp sağlığı hastaları üzerinde olumsuz etkileri olduğunu bildirdi.

Sebze meyvedeki pestisiti yok eden Japon taktiği! Evdeki 2 malzeme yetiyor

İlkbaharın taptaze çilekleri, parlak renkleri ve iştah açıcı görünümleriyle sofralarımıza gelir. Ancak bu lezzetli meyvede gizlenen pestisitler sağlığımız için bir tehdit oluşturabilir. Bu aşamada, sadece su altında durulayarak yapılan temizlik yetersiz kalabiliyor. İşte Japonların sırrı.