Fenerbahçe’de Melissa Vargas ve transfer gerçeği!

Hem kupada hem de ligde şampiyonluğa ulaşan Fenerbahçe Opet’te Melissa Vargas’ın geleceğiyle ilgili sıcak gelişmeler yaşanıyor.

MELISSA VARGAS TÜM SEZON TAKIMDA KALACAK
Przeglad Sportowy’un iddiasına göre Melissa Vargas gelecek sezonun ilk yarısını da Çin’de geçirecek. Milli yıldızın ikinci yarıda Fenerbahçe’ye döneceği öne sürüldü.

Trt Spor muhabiri Enes Yalnız ise bu iddiayı yalanladı. Yalnız’ın haberine göre Melissa Vargas, 2024 – 2025 sezonunun tamamında Fenerbahçe forması giyecek. Gelecek sezon için sadece Arina Fedorovtseva devre arasında sonra takıma dahil olacak.

ALİ KOÇ: SENEYE TAKIMIMIZI KORUYORUZ, 1 TRANSFER YAPACAĞIZ
Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, daha önce yaptığı açıklamada kadroyu muahfaza ettiklerini vurgulamıştı: Bugün Fenerbahçe şampiyon oldu ama Türkiye’de 3 tane takım var. Eczacıbaşı, VakıfBank ve Fenerbahçe. Avrupa’da her daim ses getiren yarı final gören yeri geldiğinde kupayı alan takımlar. Kadın voleybolu aslında Avrupa’da şampiyon olmak için kurduk. Yarı finalde hiç beklemediğimiz şekilde elendik. Seneye takımımızı koruyoruz, en fazla 1 kişi transfer edeceğiz. Umarım seneye Avrupa kupasıyla taçlandırırlar.

 

ASLI: ÇAPRAZLARDA 1 NUMARAYA KOYARIM
Filenin Sultanları’nın yıldızı Melissa Vargas’la ilgili soruya Aslı Kalaç şu cevabı verdi: “Melissa Vargas’ı pasör çaprazları sıralamasında birinci sıraya koyarım. Belki sıralama günden güne bile değişir ama ben onun karakterini biliyorum; sahadaki tavrını, savaşını görüyorum. Saha dışında da o kadar komik biri. Başlarda çok sessizmiş, şimdi susmuyor. Bulduğu her an dans ediyor.”

 

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

xxx