Dünyanın gözü İsrail-İran hattında: Ölü sayısında korkunç bilanço!

İsrail İran’a Yönelik Hava Saldırılarına Devam Ediyor

İsrail, 13 Haziran gecesi İran’a karşı hava saldırılarına başladı ve uluslararası camia bu olayı yakından takip ediyor. İsrail’in saldırılarına karşılık veren İran da misilleme saldırıları düzenliyor.

Dün akşam Tel Aviv’e yapılan füze saldırısının ardından, bugün Tahran’da yeni patlama sesleri duyulmaya devam ediyor.

İran medyası, İsrail’in gece boyunca düzenlediği saldırılarda 20’si çocuk olmak üzere toplam 60 kişinin hayatını kaybettiğini duyurdu.

İsrail ordusu, Tebriz’e yapılan yeni saldırının ardından enkaz kurtarma çalışmalarının devam ettiğini ve İran’ın 150 füze fırlattığını açıkladı.

İsrail Savunma Bakanı, “Hamaney sivillere füze atmayı sürdürürse Tahran yanacak” şeklindeki tehditlerinin ardından ölü sayısının 168’e yükseldiğini belirtti.

Related Posts

Suriye’de mezhep çatışması: En az 30 ölü

Suriye’de Dürzilerin çoğunlukta olduğu Süveyda kentinde çıkan mezhep çatışmasında en az 30 kişi hayatını kaybetti.

Resmî Gazete’de bugün (13 Temmuz 2025 Resmî Gazete kararları)

Resmî Gazete’de bugün (13 Temmuz 2025 Resmî Gazete kararları)

Son dakika: İmamoğlu Davası 24 Ekim’e ertelendi

İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun “yolsuzluk” suçlamasıyla yargılandığı davanın bugünkü duruşması 24 Ekim’e ertelendi.

İsrail, okul vurdu! Aralarında çocukların olduğu 6 Filistinli hayatını kaybetti

 İsrail ordusunun Gazze Şeridi’nin kuzeyindeki Cibaliya beldesinde yerinden edilmiş sivillerin barındığı Halime es-Sa’diya Okulu’na düzenlediği hava saldırısında, aralarında çocukların da bulunduğu 6 Filistinli yaşamını yitirdi.

Tuncer Bakırhan’dan Süleymaniye’de ‘önemli konuşma’ değerlendirmesi: ‘Cumhurbaşkanı’nın hepimizi sarsan bir söylem kullanmasını ümit ediyorum’

Terör örgütü PKK’nin silah bırakma töreni için Süleymaniye’ye giden DEM Parti Eş Genel Başkanı Tuncer Bakırhan, AKP Sözcüsü Ömer Çelik’in 12 Temmuz Cumartesi günü Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın önemli bir açıklama yapacağına ilişkin söylemini değerlendirdi. Bakırhan, “Ben Sayın Cumhurbaşkanı’nın gerçekten hepimizi sarsan bir söylem kullanmasını kendi adıma ümit ediyorum. Aynı zamanda AK Parti hükümetinin de yeni bir hikaye yazması lazım” ifadesini kullandı.

Öcalan’ın videolu mesajına terör örgütünden yanıt: ‘Somut adım atılmamış olsa da…’

Terör örgütü PKK lideri Öcalan’ın videolu mesajına ilişkin silah bırakması beklenen terör örgütünden açıklama geldi.