Kozan’da Mezarlıkta Tahribat: 20 Mezar Taşı Kırıldı

ADANA’nın Kozan ilçesi Aslanlı Mahallesi’ndeki mezarlıkta 20 mezar taşı kırıldı.

Aslanlı Mahallesi Tırmıl Mezarlığı’na sabah saatlerinde gelenler, mezar taşlarının kırıldığını fark edip, durumu jandarma ekiplerine bildirdi. Yapılan incelemede 20 mezarın taşlarının kırıldığı saptandı. Jandarma ekipleri, olayla ilgili inceleme başlatırken, bölge halkı ise tepki gösterdi. Bazı kişiler, mezarların tahrip edilmesinin saygısızlık olduğunu belirterek, “Bu büyük bir vicdansızlık. Bunları yapanların derhal bulunup cezalandırılmasını istiyoruz” dedi.

Related Posts

Bahçeli’nin memleketinde Yavuz Ağıralioğlu’na şok tepki

Anahtar Parti lideri Ağıralioğlu, MHP lideri Bahçeli’nin memleketi Osmaniye’de bir vatandaşın tepkisiyle karşılaştı

Yapay zekâ yarı yolda bıraktı: Uçağı kaçırdı

İspanyalı TikTok içeriği üreticisi Mery Caldass, yurt dışı seyahati için ChatGPT’ye güvendi ancak yolda kaldı. Caldass, uçağı kaçırınca gözyaşlarının tutamadı.

Hindistan’da güvercin beslemek yasaklandı: Sağlık krizi kapıda

Hindistan’ın batısındaki Mumbai kentinde toplumsal alanlarda güvercin beslemek yasaklandı.

Ronaldo’dan 4.3 milyon euroluk yüzük

Dünyaca ünlü Portekizli futbolcu Cristiano Ronaldo, kız arkadaşı Georgina Rodriguez’e dudak uçuklatan bir jest yaptı. Ronaldo, Rodriguez’e 4.3 milyon euro değerinde bir yüzük hediye etti. Geçtiğimiz günlerde nişanlanan çiftin büyük bir düğün planladığı öğrenildi. Çifte yakın kaynaklar, ikilinin bu özel günü heyecanla beklediğini ifade etti.

Bosna-Hersek’te 47 İsraillinin pasaportu çöpe atıldı

Bosna-Hersek’in başkenti Saraybosna’yı ziyaret eden 47 İsrailli turiste ait pasaportlar, kaldıkları otelin resepsiyonunda çöp kutusuna atıldı. Pasaportların çöp toplama merkezine götürüldüğü ortaya çıktı. İsrailli turistler, yaşananlarda ‘kasıt’ olduğunu öne sürüp Bosna-Hersek’te bir haftadan fazla kalabileceklerinden korktuklarını söyledi.

Burak Özçivit ve Fahriye Evcen’den ayrılık iddialarına inat tatil pozu

Evlilikleri hakkında çıkan iddiaların ardından Burak Özçivit ve Fahriye Evcen, tatilde verdikleri mutluluk pozu ile sosyal medyada gündem oldu. Samimi kareler, hem sıcak havanın tadını çıkardıklarını hem de söylentilere yanıt niteliği taşıdığını gösterdi.