Memur-Sen’den İkinci Teklif Çağrısı

MEMUR Sendikaları Konfederasyonu (Memur-Sen) Genel Başkanı Ali Yalçın, 8’inci Dönem Toplu Sözleşme görüşmelerine ilişkin, “Çalışma takvimine göre bugün ikinci teklifin gelmesi gerekirdi. Masanın toplanması ve müzakere edilebilir bir teklifin acilen gelmesi, kamu görevlilerimizin ve emeklilerimizin beklentilerinin karşılanması son derece önemli” dedi.

Memur-Sen Genel Başkanı Yalçın, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, “Kamu Görevlileri Sendikaları Heyet Başkanı olarak Kamu İşveren Heyeti Başkanı ve aynı zamanda Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Sayın Vedat Işıkhan ile görüşme gerçekleştirdim. Kamu görevlileri ve emeklilerimiz işveren tarafından gelecek ikinci teklifi bekliyor. Şu ana kadar teklifle ilgili bir cümle hala kurulmadı. Kanun gereği müzakere süresinin tamamlanmasına son dört gün var. Çalışma takvimine göre bugün ikinci teklifin gelmesi gerekirdi. Masanın toplanması ve müzakere edilebilir bir teklifin acilen gelmesi, kamu görevlilerimizin ve emeklilerimizin beklentilerinin karşılanması son derece önemli. Teklif yenilensin, takvime uyulsun, talebimiz karşısında Sayın Bakan’ın açıklama yapmasını bekliyoruz” ifadelerini kullandı.

FOTORAFLI

Related Posts

Bosna-Hersek’te 47 İsraillinin pasaportu çöpe atıldı

Bosna-Hersek’in başkenti Saraybosna’yı ziyaret eden 47 İsrailli turiste ait pasaportlar, kaldıkları otelin resepsiyonunda çöp kutusuna atıldı. Pasaportların çöp toplama merkezine götürüldüğü ortaya çıktı. İsrailli turistler, yaşananlarda ‘kasıt’ olduğunu öne sürüp Bosna-Hersek’te bir haftadan fazla kalabileceklerinden korktuklarını söyledi.

Burak Özçivit ve Fahriye Evcen’den ayrılık iddialarına inat tatil pozu

Evlilikleri hakkında çıkan iddiaların ardından Burak Özçivit ve Fahriye Evcen, tatilde verdikleri mutluluk pozu ile sosyal medyada gündem oldu. Samimi kareler, hem sıcak havanın tadını çıkardıklarını hem de söylentilere yanıt niteliği taşıdığını gösterdi.

İsrail’in E1 Yerleşim Planı Tepki Çekti

İsrail, Doğu Kudüs ve Batı Şeria’da 3400 konut inşasına onay veriyor; tepkiler artıyor.

İsrailli eski Başhaham Yitzhak Yosef’ten Netanyahu açıklaması: Ateist olduğu için onun sözüne güvenilmez

Haredilerin dini liderlerinden eski Başhaham Yitzhak Yosef, Ultra Ortodoksları askerlikten muaf tutacak yasa tasarısının kabul edilmemesi halinde ülkeyi topluca terk edecekleri tehdidini yineledi

Düğünden çıkıp hayatını kaybetti: Cenaze yerdeyken düğün eğlencesi devam etti

Anayol kenarındaki bir düğüne gelen 84 yaşındaki Cavit Suna’ya düğün çıkışı yolun karşısına geçmeye çalışırken Burdur’dan Fethiye istikametine seyir halinde olan Engin D.(34) idaresindeki 03 AGN 206 plakalı Opel marka otomobil çarptı. Çarpmanın …

Yoksula suç duyurusu zengine dokunan yok!

Yeşil alana 2 bin metrekarelik kaçak düğün salonu inşa eden Nov Otel’e ses çıkarmayan kayyum yönetimindeki belediye gecekondu sahiplerine dava açtı.