Müzisyen Kurtoğlu köpeğini öldüren sürücünün peşini bırakmıyor

Müzik Yapan Çinko İsimli Köpeğin Hukuk Mücadelesi Başladı

Muğla’nın Bodrum ilçesinde yaşayan müzisyen Pınar Kurtoğlu yaklaşık 3 hafta önce Yalıkavak Mahallesi’nde İ.ÖB’nün kullandığı 07 AAH 95 plakalı otomobilin çarpması sonucu ağır yaralanan ve on gün süren tedavi sonrası yaşamını yitiren Çinko isimli köpeği için hukuk mücadelesi başlattı.

Kaza anı görüntülerini bulan Kurtoğlu, sürücünün çarptığı köpeğine yardım etmeden uzaklaştığını ve ölümüne neden olduğunu iddia ederek İ.Ö. hakkında yasal işlem başlattığını belirtti.

“ÇİNKO İÇİN ADALET İSTİYORUZ”

Kurtoğlu sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada “17 Temmuz 2025 Perşembe sabahı 10:30 sularında, 07 AAH 95 plakalı araç sürücüsünün kasıtlı şekilde çarpması sonucu, 12 günlük hayat mücadelesini kaybetti. Bodrum Yalıkavak’da yaşanan yürek burkan bu olayda, sadece bir hayvan değil, bir can, bir aile ferdi acımasızlık ve vicdansızlık yüzünden kaybedildi. Hayvanlara yönelik şiddetin cezasız kalmaması, yasal süreçlerin işletilmesi ve benzer olayların tekrar yaşanmaması için tüm yetkilileri göreve davet ediyoruz. Adalet istiyoruz. Çinko’nun yaşadığı bu acı, başka canlara yaşatılmasın.” dedi.

Related Posts

CHP’den Yap-İşlet-Devret çıkışı: Altı ayda 42 milyar TL…

CHP Genel Başkan Yardımcısı Deniz Yavuzyılmaz, Yap-İşlet-Devret modeliyle tutturulamayan garantiler sebebiyle hazineden şirketlere 42 milyar 732 milyon TL aktarıldığını söyledi.

Sanal iş teklifine dikkat! Banka hesabınız boşalabilir

Dolandırıcılar, ağına düşürmek istedikleri kişileri gruplara dahil edip yarı ya da tam zamanlı iş teklifi ediyor. Sanal dolandırıcıların bir kısmı uzun süredir bu yöntemi kullanarak ağına düşürmeye çalıştıkları kişilerden para koparıyor. Haber: Deniz Tüysüz

Boşanmak isteyen eşini katletti

Trabzon’da hakkında uzaklaştırma kararı olmasına rağmen boşanma aşamasında olduğu Sinem S.’yi tabancayla vurarak öldüren Ali Eren S., eve giden bir bekçiyi de yaralayıp kaçtı.

Konya’da korkunç kaza: 2 ölü

Konya’da motosikletin bisiklete ve ağaca çarpması sonucu 2 kişi hayatını kaybetti.

Arsenal’de efsanevi forma numarası artık Gyökeres’in!

Arsenal’in yeni transferi Viktor Gyökeres’in forma numarası 14 oldu.

CHP’nin komisyon üyeleri belli oldu

“Terörsüz Türkiye” kapsamında TBMM’de kurulacak komisyona CHP’nin vereceği üyelerin isimleri belli oldu.