Mekke’de şiddetli yağış sel felaketine yol açtı

Mekke’de Şiddetli Yağış Sel Felaketine Yol Açtı

Suudi Arabistan’ın Mekke şehrinde, meydana gelen şiddetli yağış nedeniyle sel felaketi yaşandı. Yaşanan sel felaketi, sadece maddi kayıplara neden olmakla kalmayıp birçok bölgenin sular altında kalmasına sebep oldu.

Suudi Arabistan resmi haber ajansı SPA, Mekke’nin çeşitli bölgelerinde şiddetli ve orta şiddette yağmur yağdığını duyurdu. Yerel ve sosyal medya platformlarında da, Mekke’de şiddetli yağışın etkili olduğu ve bazı bölgelerde sel sularının şehirde tahribatlara yol açtığı paylaşıldı.

Şehirdeki bazı cadde ve sokaklar şiddetli sel sularıyla dolarken, motosiklet ve arabalar sel sularıyla sürüklendi. Diğer yandan, Mekke’deki birçok dükkan ve iş yerinin de su altında kaldığı belirtildi. Neyse ki, sel felaketi sonucunda herhangi bir can kaybı yaşanmadı.

Suudi Arabistan Ulusal Meteoroloji Merkezi daha önceden Mekke halkını şiddetli yağış, rüzgar ve dolu konusunda uyararak önlem almaları gerektiğini bildirmişti.

Related Posts

Macaristan’daki sapkınlık yürüyüşünü AB organize etti

Macaristan Başbakanı Viktor Orban, sapkın LGBT’lilerin Budapeşte’de düzenlediği gösteriyi Avrupa Birliği’nin (AB) organize ettiğini savundu. Brüksel’in kukla politikacılara emir verdiğini belirten Orban, yaşananları “iğrenç ve utanç verici” şeklinde nitelendirdi.

‘Kurultay davası’ ertelendi… CHP’den ilk açıklama: ‘Şizofrenik bir dilekçeyle dava açılıyor, hemen reddedilmeliydi!’

Son dakika haberi… CHP’nin kurultay davası 8 Eylül’e ertelendi. Gelişmenin ardından kameralar karşısına geçen CHP’li Ali Mahir Başarır, “Biz Türkiye’nin gündemi ile ilgilenmeye devam edeceğiz. Bu dava hemen reddedilmeliydi” dedi.

Cemil Tugay’dan ‘Atatürk’lü kurultay mesajı

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Cemil Tugay, kurultay davası, ‘mutlak butlan’, ‘kayyum’ tartışmalarına ilişkin olarak, “Bu tür bir tartışmanın olması kabul edilebilir değildir, meşru değildir, hukuki değildir.” dedi.

Basra’dan Marmara’ya geliyor: Sıcak hava daha da bunaltacak

Marmara Bölgesi’nde aşırı sıcaklar, pazartesi gününden itibaren 10 gün boyunca etkisini kaybedecek. Temmuzun ikinci haftasında ise sıcaklıkların yeniden artması bekleniyor.

İsrail Hamas’ın üst düzey isminin öldürüldüğünü iddia etti

İsrail’in Gazze’de yoğun nüfuslu bölgelere düzenlediği hava saldırısında aralarında kadın vce çocukların da bulunduğu çok sayıda kişi hayatını kaybetti. Filistin merkezli kaynaklara göre hava saldırılarında en az 60 kişi öldü. İsrail ordusu da Gazze …

‘PKK’nın silah bırakma görüntüleri hazır’ iddiası: Tarih belli oldu!

MHP lideri Devlet Bahçeli’nin 22 Ekim’de başlattığı yeni süreçte komisyon aşamasına geçildi. Ancak komisyon kurulmadan önce DEM Parti İmralı Heyeti’nin 8-9 Temmuz’da Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan ile Saray’da görüşeceği, o görüşmelerde de PKK’nın silah bırakma görüntülerinin kamuoyu ile paylaşılacağı öne sürüldü.