Tekirdağ’ın Çorlu ilçesinde motosikletli bir vatandaşla polisler arasında yaşanan ve vatandaş kamerasına yansıyan şiddet görüntüleriyle Tekirdağ Valiliği tarafından yapılan açıklamada, “5 Nisan 2025 günü Çorlu ilçemizde motosikletli bir sürücüye yönelik meydana gelen olayda polise yakışmayan tutum ve davranışta bulunan iki polis memuru görevden uzaklaştırılmıştır. Bu kapsamda Emniyet Genel Müdürlüğünden müfettiş talep edilmiş, ayrıca polisler hakkında idari ve adli süreç başlatılmıştır.” ifadelerine yer verildi.
Çorlu’da polis şiddeti: İki polis görevden uzaklaştırıldı
Tekirdağ Valiliği, Çorlu ilçesinde polislerin motosikletli bir vatandaşa uyguladığı şiddet olayıyla iki polis memurunun görevden uzaklaştırıldığını açıkladı.
More Stories
Psikoloğa ‘taciz’ ve ‘tehdit’ uzaklaştırması
Miras kavgasında 3 kişiyi öldüren şüphelinin hedefinde damat da varmış
CHP heyeti 21’inci Olağanüstü Kurultay öncesi Anıtkabir’i ziyaret etti: “CHP’ye dahi saldırmaya tevessül edenler karşısında bu ülkenin yapı taşı olan partimiz dimdik ayaktadır”