8.000 mAh bataryaya sahip ilk akıllı telefon yakında tanıtılacak

Yenilikçi Batarya Teknolojisi ile Honor Power Yakında Tanıtılacak

Akıllı telefon pazarında batarya kapasitesi yarışı tüm hızıyla devam ediyor ve Çinli markalar bu yarışta öne çıkıyor.

Oppo ve OnePlus’ın büyük bataryalarıyla dikkat çektiği söylentiler arasında dolaşırken, bu teknolojiyi piyasaya ilk sürecek olanın Honor olabileceği konuşuluyor.

Şirketin önümüzdeki hafta “Power” adı altında yeni bir orta segment ürün ailesini tanıtması bekleniyor ve iddialara göre, bu serideki bir akıllı telefon devasa 8.000 mAh bataryayla gelecek.

GÜÇLÜ PERFORMANS VE UZUN KULLANIM SÜRESİ BİR ARADA

Güvenilir kaynaklardan Digital Chat Station, Honor’un yeni akıllı telefon modelinin sadece büyük bir bataryaya sahip olmakla kalmayıp aynı zamanda dikkat çekici orta segment özellikler sunacağını belirtiyor.

İddialara göre Honor Power, Qualcomm Snapdragon 7 Gen 3 işlemciden güç alacak. Bu işlemci seçimi, telefonun ilk olarak Çin pazarında tanıtılacak olması göz önüne alındığında sürpriz olarak değerlendiriliyor.

Ayrıca, Honor’un bu yeni orta segment akıllı telefon modelini Çin lansmanının ardından diğer pazarlarda da satışa sunmayı planladığını gösteren güçlü bir işaret olarak yorumlanabilir.

Related Posts

Türkiye’de elektrikli ve hibrit otomobiller pazarın yaklaşık yüzde 45’ini oluşturdu

Türkiye’de yılın ilk yarısında elektrikli ve hibrit otomobiller pazarın yüzde 44,6’sını oluştururken toplam satışları 217 bin 580’e ulaştı. Haziran ayında toplam 25 bin 646 “tam elektrikli”, 22 bin 506 hibrit otomobil satıldı.

Yeni teori: Zaman üç boyutlu ve uzay yan etki

Bir bilim insanı, zamanın üç boyutlu olduğunu ve uzayın da bu yapının bir yan ürünü olduğunu öne sürdü. Bilimsel çevrelerde tartışma yaratan teori, evrenin doğasına dair radikal bir bakış sunuyor.

iPhone 17 Pro ve 17 Pro Max modelleri için tasarımı gösteren görseller

Apple’ın eylül ayında tanıtmayı planladığı iPhone 17 serisine yönelik yeni paylaşımlar geldi. iPhone 17 Pro modelleri için tasarımlarını ortaya çıkartan görseller paylaşıldı.

Tesla’nın yeni hayata geçen “robotaksileri”, ilk haftadan federal güvenlik tarafından “trafik kurallarını ihlal” gerekçesi ile uyarıldı

Tesla’nın yeni hayata geçen “robotaksileri”, ilk haftadan federal güvenlik tarafından “trafik kurallarını ihlal” gerekçesi ile uyarıldı

Tesla’nın sürücüsüz taksisi Robotaxi hizmete girdi

Tesla, CEO Elon Musk’ın yıllardır vaat ettiği sürücüsüz araç hizmetini nihayet hayata geçirdi. Şirketin 2025 Model Y SUV’leri, Amerika’nın Austin kentinde robotaksi hizmeti vermeye başladı. Böylece Musk’ın yalnızca kameralar ve uçtan uca yapay zekâ ile tam otonom sürüş mümkün iddiası ilk kez gerçek bir saha testiyle karşı karşıya kaldı.

Drone sürüleri zihinle uçuyor! Beynin komutası

İnsansız hava araçları (UAV), yani drone’lar, tarımdan güvenliğe, lojistikten sinematografiye kadar birçok alanda hayatımızın vazgeçilmez bir parçası haline geldi. Ancak bu araçların kontrolü genellikle karmaşık kumandalar, radyo denetleyicileri veya …